Forside   |    Gensere   |   T-skjorter   |   Barn   |   Salg   |   Treningstøy   |   Bager og sekker   |   Bøker   |   Stæsj    |   Infosenter
 

Velkommen til vår nye KRIKbutikk
Endelig har vi lansert vår nye KRIKbutikk på nett. Denne nettbutikken er vi veldig stolte av, og vi håper at den vil gjøre det lettere for deg som kunde å handle hos oss. Den nye KRIKbutikken vil være veldig tidsbesparende for oss og vi håper på å kunne yte bedre service til deg som bruker av vår butikk. Ta gjerne kontakt dersom du har ros eller ris til den nye butikken eller produktene vi selger. Vi er alltid interessert i å forbedre oss og da er din tilbakemelding veldig viktig for oss.


Priser og rabattordninger
Alle priser er inkl. mva., men eks. frakt. Alle KRIK-medlemmer får 10 % rabatt på varer som handles i KRIKbutikken. Dersom du ikke er medlem og ønsker rabatt, kan du bli medlem når du logger deg inn på Min Side for å gjennomføre bestillingen. Merk at man ikke får rabatt på tilbudsvarer.


Fraktkostnader
Kostnader for frakt blir automatisk utregnet i KRIKbutikken. Varene blir sendt som A-post hvis de ikke overgår 2 kg (nytt fra 19.03.2010). Dersom vekten på bestillingen din overgår 2 kg, vil fraktkostnaden vanligvis bli kr 160,-.


Hvordan handle?
For å handle varer hos oss må du opprette konto på Min Side. Man blir ikke automatisk KRIK-medlem ved å opprette en konto på Min Side. Husk å kontrollere at du har registrert riktig post- og e-postadresse på Min Side før du gjennomfører betalingen. Varene dine vil bli sendt til den registrerte adressen i Min Side.


Reklamasjon/bytterett
Dersom noe er galt med varen du har mottatt, har du selvfølgelig krav på ny, tilsvarende vare. Dersom du oppdager en mangel som gjør at du ikke er fornøyd, bør du si i fra til oss.
Du har 14 dager angrerett på ubrukte varer. Da kan du sende varen(-e) til:
KRIK, Kristen Idrettskontakt
Pb 3822, Ullevål stadion
0805 Oslo.

Legg ved en lapp om hvorfor du sender varen i retur. Du må selv betale for porto, men får selvfølgelig tilbakebetalt pengene for klærne. Dersom du ønsker å bytte varen i noe annet eller bytte størrelse, kommer tilleggsfaktura for porto på den nye tilsendte varen. Ønsker du å få en ny vare i retur er det viktig at du legger ved en lapp med navn, telefonnummer og adresse.


Levering
KRIK-produktene blir normalt sendt i løpet av 1-2 virkedager. I forbindelse med ferier og arrangementer kan det ta noe lenger tid. Så fort varene er pakket får du en e-post med bekreftelse om dette. Dersom pakken veier mindre enn 2 kg blir det sendt med A-post. Fremsendingstid for A-post er normalt 1-2 virkedager. Dersom pakken overgår 2 kg (fra kr 160,- og opp) blir den sendt som servicepakke. Dette tar normalt 2-3 virkedager, på noen strekninger opptil 5 virkedager. Servicepakker kan spores på www.posten.no. A-post kan dessverre ikke spores.


Betaling
I KRIKbutikken tar vi kun imot betaling med VISA eller Mastercard.


Vare som mangler i forsendelsen eller mottatt feil vare
Hvis du mangler en eller flere varer i forhold til ordre-/leveringsbekreftelsen er det viktig at du raskt tar kontakt med oss på eller 22588020. Da ber vi deg ha klart ordrenummeret, så vi raskt kan hjelpe deg. Ordrenummeret står på adresseetiketten på varen du mottok fra oss.


Hvorfor KRIK-klær?
Tre gode grunner til at vi lager KRIK-produkter:
1. Vi vil gi deg en mulighet til å vise andre at du er en KRIKer og at du er kristen.
2. Vi vil at KRIKere skal vite om hverandre.
3. Vi vil gi deg god kvalitet til en bra pris, og en mulighet til å støtte KRIKs arbeid gjennom det du kjøper.

Send gjerne en e-post til dersom du har noen tilbakemeldinger.


Hvor befinner vi oss?
Vi har kontorer og lager på Ullevål Stadion i Oslo. Dersom du ønsker å komme innom for og prøve produkter har du selvfølgelig mulighet til det. Du finner oss på denne besøksadressen: KRIK Sognsveien 75 A, 3.etg 0855 Oslo
Våre åpningstider er 09.00-15.00 på hverdager. Det kan være at kontoret holder stengt noen dager i forbindelse med arrangementer eller annet.


Kontakt oss
Postadresse:
KRIK
Pb 3822, Ullevål stadion
0805 Oslo

Besøksadresse:
KRIK
Sognsveien 75 A, 3.etg
0855 Oslo

Tlf: 22588020

E-post:


 
© Kristen Idrettskontakt, KRIK 2019
Postboks 3822 Ullevål Stadion, 0805 Oslo
Tlf.: 22 58 80 20 - E-post: krik@krik.no
Kontonr.: 3000.17.12256 - Org.nr.: 970 534 490

x

Gi oss tilbakemelding

Din tilbakemelding er viktig for oss. Har du noe på hjertet, så skriv det inn her.

Ditt navn:
Din e-postadresse:
Ditt fødselsår:

Tilbakemelding: